Samarbejde med LFUB

Her får du indholdet fra LFUB, som bidrager med deres viden og støtte, i forbindelse med fertilitetsbehandling.

Her får du indholdet fra LFUB, som bidrager med deres viden og støtte, i forbindelse med fertilitetsbehandling.

SmåMirakler.dk og LFUB’s fælles ønske er, at du modtager den nødvendige og brugbare information, i forbindelse med fertilitetsbehandlingen. Derfor kan du her læse indhold og artikler fra LFUB, vil bidrage med deres viden og støtte til fertilitetsområdet.

LFUB – Landsforeningen for Ufrivillige Barnløse

LFUB blev stiftet i 1990, er en patientforening, der arbejder for mænd, kvinder og par, som er ufrivilligt barnløse. Vores vision er først og fremmest at støtte de ufrivilligt barnløse både inden, under og efter fertilitetsbehandling. Infertilitet er udfordrende og sårbart, og vores ønske er derfor at skabe et fællesskab, hvor ingen skal føle sig alene.

Kæmper for større forståelse

Udadtil kæmper vi blandt andet for at skabe en større forståelse i samfundet for det at være udfordret på fertiliteten. Infertilitet er af WHO klassificeret som en sygdom. Alligevel er der mange tabuer forbundet med ikke at kunne få børn på naturlig vis. Dem ønsker vi at gøre op med ved hjælp af oplysning, viden og åbenhed.

Vi favner bredt i LFUB

Vores holdning er, at der skal være plads til alle uanset baggrund og overbevisning. Alle, der oplever fertilitetsudfordringer, eller ønsker at støtte op om foreningens arbejde, er velkomne. Vi hylder mangfoldigheden, og kan også med stolthed præsentere en bestyrelse, som naturligvis er professionel og har de rette kompetencer til at drive en patientforening, men som også er alsidigt sammensat. Vi har forskellige uddannelsesmæssig baggrund og interesser, og geografisk er vi fordelt ud over hele landet.

Medlem af Danske Patienter

LFUB er medlem af Danske Patienter, en stor paraplyorganisation for 104 patient- og pårørendeforeninger i Danmark, som tilsammen udgør cirka 900.000 danskere. Med et medlemskab i Danske Patienter får foreningen adgang til et bredere professionelt samarbejde og netværk, hvilket bringer os tættere på målet om at sikre den bedst mulige udredning og behandling for ufrivilligt barnløse i Danmark. Vi glæder os derfor over optagelsen, og ser frem til det videre samarbejde.

Artikler, fra LFUB

Artikel

OM: LFUB

Sådan foregår Ægscreening og ægdiagnostik

Artikel

OM: LFUB

Fertilitetsbehandling sendte Rikke Lindhard ned i et sort hul

Artikel

OM: LFUB

Mini guide til pårørende: Sådan støtter man den ufrivilligt barnløse