OM FERRING

Ferring Pharmaceuticals

Vores mission er at skabe sunde familier og hjælpe mennesker til et bedre liv.

Vores mission er at skabe sunde familier og hjælpe mennesker til et bedre liv.

Hos Ferring er vi forpligtet til at skabe familier over hele verden og hjælpe folk med at leve et bedre liv. Vi er førende inden for behandling af barnløshed og behandling inden for bl.a. prostatakræft.

Oprindelse

Ferring er bygget på en pionerånd og et drive om at skabe livsændrende behandlinger for mennesker, der har brug for det. Virksomheden blev grundlagt i i Malmø i 1950’erne af Frederik og Eva Paulsen, og er med tiden vokset til den førende globale virksomhed, den er i dag.

Global virksomhed med fokus på menneskets sundhed

Med hovedkontor i Schweiz er Ferring Pharmaceuticals en forskningsdrevet, specialiseret biofarmaceutisk gruppe, der er aktiv på globale markeder. Virksomheden identificerer, udvikler og markedsfører innovative produkter inden for områder som reproduktionsmedicin, mødres sundhed, urologi og gastroenterologi.
 
Ferring har egne operationelle datterselskaber i næsten 60 lande og markedsfører sine behandlinger i 110 lande.

#ProjectFamily

Millioner af mennesker rundt om i verden modtager ikke den nødvendige pleje, behandling og støtte, når de ønsker at skabe en familie. Det vil vi gerne lave om på – hvilket er grundlaget for vores #ProjectFamily forpligtigelse.

Lad os skabe
bedre indhold
til dig!

Vi ønsker at målrette indholdet på siden, så den hjælper dig bedst muligt. Hvis du svarer på nogle spørgsmål, kan vi stille skarpt og undersøge de emner, som er relevante for dig.

Lad os skabe bedre indhold til dig!

Vi ønsker at målrette vores inhold på siden, så den hjælper dig bedstmulig. Ved at svarer på følgende kan vi stille skaprt og undersøge de emner, som er relevante for dig.

barnloshed.dk
barnloshed.dk
barnloshed.dk